Winter trends 2019

Het meest gezellige seizoen, maar ook het meest koude seizoen staat weer voor de deur: De winter!

Trends

Deze winter zijn er weer veel nieuwe trends, ik heb een aantal belangrijke trends voor deze winter op een rijtje gezet:

Laagjes, laagjes en nog meer laagjes

Bescheidenheid was zeker een dingetje op de catwalk: halslijnen werden hoog gehouden en de rokken en jurken waren lang. Dit werd voornamelijk gedaan door verschillende lagen te creëren. Zo gingen sommige ontwerpers voor extreme lagen door grote jassen over elkaar heen te dragen. Nu mag het wat mij betreft wel wat minder heftig, maar subtiele laagjes zijn en blijven mooi en natuurlijk casual.

 

Liever tè veel logo’s, dan tè weinig

Logo’s zijn weer helemaal in. Hoe meer logo’s, hoe beter. Er zijn en blijven natuurlijk grenzen, maar een riem die volledig is bedrukt met logo’s, is toch om verliefd op te worden?! We gaan nog lang geen afscheid nemen van logo’s. Tegenwoordig staan logo’s op tassen, riemen, T-shirts, sweaters, broeken etc… Logo’s zijn DE mode. Lang leven de logo’s!

 

Alles dierenprint

De ruit is niet meer de enige print in het rijtje. Ook met de vele dierenprints steel jij de show dit najaar. De panterprint is al even een grote favoriet, maar wat dacht je van de zebraprint en de tijgerprint? Voor de echte liefhebbers: ga van top tot teen in dierenprint!

 

Leer

De meeste dominante stof van dit najaar: Leer. Trenchcoats, rokken en broeken; we willen alles in het leer. Dit hoeft natuurlijk niet allemaal zwart te zijn. Probeer bijvoorbeeld is een prachtige bordeauxrode variant of petrol groen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s