Lente trends 2019

De lente begint sneller dan je denkt, namelijk al op woensdag 20 maart 2019. Terwijl we nu nog genieten van de december maand en de winter, moeten we ons al een beetje gaan voorbereiden op de outfits voor de maand van de bloemen.

Over de trends voor de lente is al een stuk meer duidelijk, dan over de zomer trends. Het kan bijna niet anders dat de lente trends zonder bloemetjes en felle kleuren zal zijn. De lente is een vrolijk seizoen, waar dus een vrolijke outfit bij hoort. Ik heb hier 5 mode trends voor de lente op een rijtje gezet:

Felle kleuren

Fel is DE trend van dit najaar! En niet zie je alleen veel felle kleuren, er worden ook nog is veel felle kleuren met elkaar gecombineerd.

Geel-roze

Onder de felle kleuren was er een combinatie die vaker voorkwam: geel en roze. Eigenlijk zou je denken; ‘Wat raar want roze en geel vloeken toch eigenlijk ontzettend?’ Ik kan jullie vertellen, dat valt dus blijkbaar heel erg mee, als je roze en geel leuk combineert, heb je een super outfit voor de lente!

Applicaties

Veel kleding met applicaties. Applicaties van opvallende teksten, of van afbeeldingen met dieren of bloemen. Zo maak je van een saai kledingstuk toch nog wat bijzonders.

Tie dye of dip dye stoffen

Iedereen kent nog wel de manier om t-shirts zelf te verven of je het deel van je haar aan de onderkant. Dat is dip dye. Door knopen in je t-shirt te leggen of touwtjes er omheen te binden voordat je ze in de verf doopt, ontstaan er interessante motieven. Deze stijl komt weer helemaal terug in de lente van 2019.

Franjes en roesjes

Veel mode is nog steeds romantisch met veel roesjes en fransjes. Het past natuurlijk ook bij de pofmouwen.

Hier alvast 3 leuke lente jurkjes.

 

En not but not least, de kleur van het jaar 2019: Koraal!  

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s